Sälja

Att sälja bostad behöver inte vara krångligt. Vi finns här för att svara på alla dina frågor och ge dig all information du behöver.

Så här går försäljningen till i enkla steg:

Intag

Det första vi gör är att boka tid för en träff i bostaden som ska säljas. Då kan vi värdera den och tillsammans med dig diskutera vilket upplägg som är bäst för just din försäljning.

Marknadsföring

Marknadsföringen är viktig och vi ser alltid till att anpassa den efter dina behov och vad som passar din bostad bäst. Vi använder enbart professionella bilder i alla våra annonser.

Visning

Visningen kan antingen vara öppen eller bokad, beroende på vad du tycker känns bäst. Väljer du en bokad visning så måste de intresserade anmäla sig till visningen, medan en öppen visning fungerar som drop-in.

Budgivning

När det finns flera som önskar köpa din bostad så sker en budgivning mellan dem, men oavsett vem som vinner budgivnigen så är det självklart du som avgör vem du vill sälja bostaden till.

Kontraktskrivning

När du valt vem du vill sälja till så träffar du köparen tillsammans med en av våra mäklare. I samband med kontraktsskrivningen betalar köparen ett förskott på 10 % av den totala summan.

Tillträde

På tillträdesdagen betalas resterande del av den totala summan. Du träffar då köparen tillsammans med en av våra mäklare på köparens bank och efter genomförd betalning byter bostaden ägare.