Köpa

Vi har alltid en mängd olika objekt till salu. Du hittar dem enkelt via vår hemsida, men vi har även stora annonser i både NT och Folkbladet. Har du hittat din drömbostad eller är du bara nyfiken på en titt? Kom på en av våra visningar för att ta reda på mer eller få svar på dina frågor.

Att köpa en bostad genom oss.

Budgivning

Om det är fler än du som är intresserade av samma bostad skiljs ni åt via en budgivning. Är du delaktig i en budgivning får du löpande information om det för tillfället högsta budet via antingen SMS eller telefon. Viktigt att veta är att oavsett ifall du lägger det högsta budet har säljaren fri prövningsrätt och avgör alltid vem det är som tillslut får köpa bostaden.

Kontraktskrivning

Om du blir den som får köpa bostaden träffar du säljaren tillsammans med en av våra mäklare för att skriva ett köpekontrakt. I samband med kontraktsskrivningen betalar du ett förskott på 10 % av den totala summan.

Tillträde

Den resterande delen av betalning sker på tillträdesdagen. Du träffar då säljaren tillsammans med en av våra mäklare på din bank och efter genomförd betalning får du nycklarna till din nya bostad.